Dina Jašari i Mark Rainey održali koncert u niškom klubu Feedback

Intimna atmosfera, prigušena svetla, i prijatni zvuci gitare, obeležili su koncert mlade autorke i pevačice Dine Jašari koja nam dolazi iz Makedonije. Zajedno sa svojim kolegom Lukom Tošev, za nišku publiku izveli su 12 pesama.

Za uvertiru njihovog nastupa, bio je zadužen lokalni niški pevač i gitarista Marko Marjanović, prepoznatljiviji pod pseudonimom – Mark Rainey. Posle dužeg vremenskog perioda, mogli smo da čujemo Markove autorske pesme koje su datirale od 2016. godine pa sve do sada. Ties, Worse my dear, Wallpapaer, Broken Town, Love you in Japan, samo su neke od pesama koje je Marko izveo prethodne večeri.

 

Mark Rainey, klub Feedback

 

Nakon Markovog nastupa, na binu nam stižu Dina i Luka, a svoj nastup otvaraju pesmom Poslednja minuta. Zborovi, Randevu, Boi, Gosti, Nešto drugo, našle su se na spisku koje je ova mlada pevačica predstavila niškoj publici.

Obzirom da je Dina pre samo par meseci osvojila možda jednu od najprestižnijih nagrada koju dodeljuje zadužbina Milan Mladenović, svi su željno čekali da čuju pobedničku pesmu koja nosi naziv Doma.

 

Ovu pesmu smo u toku večeri mogli da čujemo dva puta, jer je na kraju nastupa publika želela još, i vratila Dinu nazad na binu na bis, ali je ona ipak želela da siđe sa bine, dođe među publiku i zajedno sa njima, otpeva refren pesme Doma.

Mojot dom e tamu kade što ke posakam…

 

Na pitanje šta planira u budućnosti i svojoj karijeri, odgovorila nam je da će uskoro snimiti svoj CD, da planira da radi na novim pesmama, i nada se nastupima u sledećoj godini.

A celu galeriju fotografija možete pogledati u nastavku.

 

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img