Kreće BMR Open Season 2022 – gost Marko Louis

Udruženje Štek House pokreće novi ciklus svog dugogodišnjeg projekta “Besplatne muzičke radionice- open season” , a prvu radionicu koja će se održati u sredu 06.04. 2022. godine u klubu “Feedback” sa početkom od 18h otvara gost- predavač Marko Louis.
Tema radionice biće muzička produkcija iz vizure pojedinca kao autora, izvođača i muzičkog producenta. Zainteresovani za stvaranje, snimanje , miks i mastering jedne numere pozvani su da prisustvuju interaktivnom predavanju ovog vrsnog umetnika.
Ulaz je besplatan.
Marko Stojanović Louis rođen je 1985. godine u Minhenu u Nemačkoj. Sin je poznatog srpskog pevača i muzičara Ljubiše Stojanovića Luisa. Diplomirao je udaračke instrumente na Minhenskom muzičkom konzervatorijumu i snimanje i dizajn zvuka na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu. Bio je član soul benda Maraqya sa kojim je objavio dva studijska albuma. Svoj debi solo album „Shine On Me“ objavio je u maju 2015. sa svim tekstovima isključivo na engleskom jeziku. U aprilu 2017. Marko je objavio svoj drugi studijski album „Beskraj“ koji predstavlja jedinstvenu mešavinu savremenog soula i svetske muzike sa primesama popa, džeza, fanka i regea. Svrha izdanja je, prema rečima samog Marka, razbijanje žanrovskih granica. Zbog toga je Marko album nazvao „Beskraj“ (srpski za beskonačnost). Album ugošćuje globalne goste kao što su Vasil Hadžimanov (Srbija), Vlatko Stefanovski (Makedonija), Bobo (Bugarska), Adnan Šaran (Bosna i Hercegovina), Božo Vrećo (Bosna i Hercegovina), Tanu Sakena (Indija) i Laith SidiK (Jermenija). , SAD) – da spomenemo samo neke. Takođe Marko je napisao pesme koje su inspirisane, a i nalaze se u prvom srpskom filmu distribuiranom na Netflix-u “Nečista krv” (na engleskom “Bad Blood”) i davao glasove u sinhronizacijama popularnih animiranih filmova “Zvončica i čudovišta iz Nedođije” i “Trolovi 2 – svetska turneja”.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img