Interaktivna radionica digitalnog marketinga „#hashtag“

Udruženje Štek House poziva sve zainteresirane na besplatnu interaktivnu radionicu  digitalnog marketinga “ #hashtag ” koja će se održati na Zoom platformi 27.07.2021. s početkom od 17:00 sati.

Radionica će polaznicima/ama omogućiti uvid u digitalni marketing, a poseban naglasak je o reklamiranju na Facebook i YouTube platformi. Ovakva interaktivna radionica pružiće učesnicima/ama mogućnost da svoju biznis ideju usavrše zajedno s predavačem koji je spreman da podeli svoje znanje.

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom Rale Stevanović, vlasnik digitalno marketinške agencije “WebNi” u Nišu.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem linka.

Radionica se sprovodi u okviru projekta “Digitalni marketing i mladi – kako da društvene mreže rade za vas” koji finansira gradska opština Palilula. Obzirom da je prethodna i dobrim delom ova godina dovela do stagniranja celokupnog društva,  a kako je socijalni i poslovni aspekt važan segment života svakog pojedinca cilj ovog projekta odnosi se na revitalizaciju ove društvene potrebe. Jedan od ciljeva jeste  i pospešivanje mogućnosti za kvalitetno provođenje slobodnog vremena mladih, kroz edukaciju i bavljenje sobom – svojim hobijem, želimo da pokažemo mladima koliko potencijala leži u svakom od njih i kako da na zanimljiv način iskoriste svoje slobodno vreme bez finansijskih troškova. Pružiti edukaciju mladima o osnovama iz oblasti digitalnog marketinga i osnažiti ih za dalje bavljenje kreativnom industrijom.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img