AKC Fuzz se zahuktava – dve žestoke svirke u sedmici

Koncertna sezona jesen/zima 2022/23 udarnički je počela u prostorijama UG AKC Fuzz, a već ove nedelje očekujte neočekivano i spremite korsete, martinke i starke zelene, da prisustvujete, kako organizatori kažu (citirajući goste) – boemskoj raspadiji.

PROMO, AKC FUZZ

U sredu 14. septembra u Šumadijsku 1, staru Mašinsku industriju stiže bugarski melodic hardcore bend Expectationsdok će lokalnu podršku predstavljati mlada grupa ŠUT!

Ulaz na ovu svirku, koja počinje od 20h, koštaće 300 dinara.

Expectations je melodični hardcore bend osnovan 2009. u Sofiji, Bugarska. Izdali su do sada 4 studijska albuma a sa svakim pomerju sopstvene granice. Najnoviji album Heartless, Shallow and Cruel nudi njihov najbolji pokušaj spajanja melodične i heavy strane hardcore-a, provlačeći i mešajući te različite nijanse žanra kroz svaku numeru pojedinačno. Expectations su delili pozornicu s bendovima kao što su Parkway Drive, Stick To Your Guns, Comeback Kid i Bane. Od svog osnivanja, bend je imao mnogo turneja štirom Evrope, svirajući više od 150 koncerata trudeći se da uvek  održe DIY underground punk etiku živom.

A samo tri dana kasnije u subotu 17. septembra u isti prostor dolaze bendovi Seljačka Buna i Sanitarium, a lokalna podrška biće bend Decay!

PROMO AKC FUZZ

Rokanje će početi od 21h, a karata (100 komada) će biti i u pretprodaji po ceni od 200rsd od srede u AKC Fuzz i Birtiji kod Dušana.

Seljačka buna je srpski hevi metal bend iz Beograda. Petočlana postava svira mešavinu žanrova sa zajedničkim imeniteljem – to je hevi metal i hard rok zvuk, a posebno važna karakteristika su ironični tekstovi sa satiričnom crtom, koji opisuju pop i rok stereotipe, ljubavne probleme i različite društvene fenomene.

Sanitarium je alternativni metal koji čini petočlana ekipa sa teritorije grada Beograda.
Rade se isključivo autorske pesme, ali tu je i po neka obrada bendova Bjesovi, NBG i BlockOut. Bend je počeo sa radom krajem marta 2016. godine.
Tekstove i muziku pišu sami.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img