Amira Medunjanin 12, 13. i 15. novembra u Kombank dvorani

Čuvena umetnica Amira Medunjanin održaće tri koncerta 12, 13. i 15. novembra (20:30) u Kombank dvorani u Beogradu, uz ograničen broj posetilaca i neophodno nošenje maski.

Priznata interpretatorka sevdalinki i tradicionala svetskog glasa će, na taj način, ponovo priuštiti prestoničkoj publici trostruki doživljaj koji je priredila na istom mestu, takođe u pandemijskim uslovima, u oktobru prošle godine, kada su svi koncerti bili rasprodati.

Amira radosno najavljuje:

“Tradicionalno druženje u Beogradu se bliži. I ovaj put dolazim sa malo drugačijom postavkom –

Antonio Vrbički (harmonika), Atilla Aksoj (gitara i saz), Zoran Majstorović (gitara i oud) i Riad Guzin (bas gitara). Mesto susreta, Kombank dvorana. Družimo se čak tri dana, veliko radovanje! Vidimo se!”.

Medunjaninova ovim nastupima nastavlja promociju aktuelnog, prošlogodišnjeg albuma For Him And Her, sa 12 obrada klasika Tome Zdravkovića i Silvane Armenulić. Priznata umetnica je letnji period, ispunjen festivalima, iskoristila da predstavi ovo izdanje koncertima za pamćenje na novosadskom Egzitu, u Banjaluci, Travniku, Jajcu, Nikšiću, Tivtu, Solinu, Umagu, Zadru, Zenici, Subotici, Tuzli, Žepču, Tešnju, Vrsaru, Podgorici, na Krku… Pred Beograd, sledi joj holandska turneja, od 24. oktobra do 6. novembra.

Ulaznice za koncerte Amire Medunjanin u Kombank dvorani koštaju 1.800,  2.200 i 2.600 dinara. U prodaji su od četvrtka 7. oktobra putem mreže Tickets.rs i na blagajni Kombank dvorane. Pokrovitelj koncerata je “Grand kafa”.

 

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img