Bruji, bruji čaršija da se underground scena Niša probudila!

spot_img

AKC FUZZ je prostor koji okuplja neafirmisane muzičare, aktiviste, udruženja i sve ljude koji žele da kreativno doprinose svetu oko sebe kroz promociju alternativne kulture. Takođe, predstavlja mesto za afirmaciju umetnika i podsticanje pojedinaca i udruženja na kreativno delovanje.

Underground utočište, iako nedavno afirmisano, će ipak od 1. aprila organizovati dešavanja pod imenom ,,Mesec Fandrejzinga” gde će se prikupljati donacije za nabavku tehničke opreme za normalno funkcionisanje istog. Ulaz na svaki od događaja biće donacija koja iznosi minimum 200 rsd. Sav novac će ići u nabavku opreme koja je potrebna za potpunu funkcionalnost prostora. Oranizatori navode da je  svaki vid donacije u opremi, kablovima, nameštaju ili bilo čemu što vam je višak kod kuće dobrodošao.

Program AKC FUZZ-a za april/maj 2022. godine

Više informacija o prostoru i budućim dešavanjima možete pratiti na  Facebook stranici
ili  Instagram profilu AKC-a.

A o samom nastanku ideje, lokaciji, finansijama i daljim planovima detaljine možete saznati iz vloga/intervjua kojeg je Filip Ćafi Avramović (Betonjera) uradio sa jednim od osnivača AKC FUZZ-a Aleksandrom Frikom Mijakovićem.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img