Darkshines provociraju singlom „Predaj se“

Posle trijumfalnog povratka na scenu, nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu i novembarskim hit singlom “Zaboravi me”, kultni kragujevacki bend Darkshines je za Dan zaljubljenih iznenadio obožavaoce novom pesmom i spotom, “Predaj se”.

Provokativan tekst seksepilno kroz spot vizalizuje harizmatična pevačica benda Dušica Đurđević, pevajući “…tvoj dah na telu me opija, i plima strasti me celu uzima…”.

Pesmu je komponovao vođa grupe Branislav Blagojević, alias Boža Friedman, a tekst je napisala prijateljica benda Marija Petrović. Miks je delo gitariste kragujevačkog sastava Ivana Ilića Čilija, a spot su producirali Zoran Lazarević Laki i Rax Media. Singlom “Predaj se”, Darkshines najavljuju istoimeni album sa 10 pesama, koji će izaći u martu, u izdanju promoterske kuće “Long Play”.

Boža Friedman ističe:

Sama muzika u sebi već sadrzi neki ‘hot vibe’ osamdesetih, i zato sam želeo neki provokativan tekst, da bih zaokružio priču. S obzirom na to da sam pesmu uradio vrlo brzo i spontano, tekst mi je bio potreban odmah. Nisam želeo da “maltretiram” Jelenu Milovanović, koja nam je uradila većinu tekstova, nego sam trazio po kompjuteru neke koji su čekali da budu primećeni, i naleteo na “ Predaj se“. Reči kao da su pisane za ovu kompoziciju. Mariji Petrović će ovo biti prva pesma koju je ikada objavila”.

Darkshines, koji postoje još od 2003. godine, kontinuirano uvećavaju broj obožavalaca, a njihove autorske pesme, kao i obrade, vrte se na mnogim relevantnim plej-listama.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img