HIP HOP COMEDY SHOW u AKC Fuzz-u

Hip hop dvojac, Ćače (Cache) i Đavo, nastupiće u Nišu u četvrtak 21. decembra i u AKC Fuzz-u izvesti pred lokalnom publikom svoj HIP HOP COMEDY SHOW. Nastup će početi od 21:30.

AKC Fuzz promo

Karte su u pretprodaji po ceni od 600 dinara, dok će na dan nastupa koštati 800rsd i mogu se kupiti na svim Tickets prodajnim mestima u Nišu (Big Star Travel, knjižare Delfi, Indigo i Hijeroglif, OMV pumpe) kao i na linku ovde.

Cache i Đavo promo
Dušan Koprivica (Ćače) i Nemanja Đorđević (Đavo) su hip hop dvojac iz Kuršumlije. Niška publika je imala već prilike da ih vidi na Nišville festivalu 2021. godine.
Muzikom se bave od 2015. godine kada su objavili prvi singl Na putu za Lukovo. Od tada, pa do danas, snimili su još 30-ak singlova od kojih mnogi imaju milionske preglede na YouTube -u. Prepoznatljivi su po južnjačkom naglasku i humoru koji odlikuje njihov kraj, a većina pesama su obrade postojećih narodnih hitova. Repuju o uobičajenim svakodnevnim temama običnog čoveka. Neke od popularnijih pesama su: I tebe sam sit teretano, Roštilj, Kakvu sam rakiju pek’o, Automehaničar, Provincijalac, Beton liga, Konobar i dr.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img