Hornsman Coyote nastupio u Feedback-u!

Petak veče u niškom klubu Feedback bilo je u znaku regge melodija na čelu sa Nemanjom Kojićem poznatijim pod imenom Hornsman Coyote. U okviru  promotivne turneje svog novog albuma „Sevengreen“ trojac DJU , Martinez i Coyote nastupili su pred dobro odrabanom publikom iz Niša pa možemo reći  da je ovaj nastup bio prava poslastica za kraj ove godine.

Nastup je otpočeo sa sat vremena zakašnjena oko 23h setom DJ Rashafaray koji je zagrevao publiku do ponoći miksom starih i novih reege pesmama. Nakon njega trojac je uhvatio maha i svojim ritmom  u narednih dva sata publiku upoznao sa svojim novim hitovima, ali nisu izostale i dobre stare stvari na koje je publika navikla da čuje sa svakim nastupom Coyote-a. Ako se još malo osvrnemo na repertoar moramo spomenuti da nije izostao ni Bob Marley ali i numera  “Još uvek ima nade” , koju je Coyote snimio sa Jovanom Matićem iz Del Arno Banda.

Dobar mix starih- novih numera sa Nemanjinim dodatkom trombona učinili su da atmosfera u klubu ne izgleda kao klasičan koncertni nastup nego jedno dobo druženje pozitivnih ljudi na kraju radne nedelje i uvertira za vikend.

U prilog tome govori i samo obraćanje Coyote-a u više navrata kako je Niš i Feedback jedno od njegovih omiljenih mesta gde se rado vraća , neizmerna zahvalnost svima iz kluba i organizatoru koncerta ali i spominjanje  Gorana Kostića Koste iz niškog sastava Novembar i njegove saradnje sa njim.

Do kraja večeri usledio je još jedan set DJ Rashafaray.

Text: Julija Krstić

Photo: Miloš Jovanović

Latest articles

Kolja poziva nišlije na koncert i rođendansku žurku u Banovini 16.septembra

Nikola Pejaković Kolja će posle dužeg vremena, sa svojim bendom održati koncert u Nišu u četvrtak, 16. septembra, u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom...

BMR Open Season 2021 – gošća Ana Stanić

Treća radionica u okviru ciklusa BMR Open Season Vam predstavlja gošću – predavača Anu Stanić. Na muzičkoj radionici 20.septembra od 17h u Carpe Diem coctail...

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here