Ivan Jegdić | dram | Keni Nije Mrtav // 24. Januara u Feedbacku

spot_img

Rezidentura novih artista u petak 24. januara preuzima binu kluba Feedback. Rezidenti nove autorske scene biće tri muzička sastavakoji rade, stvaraju i nastupaju zajedno, rušeći u svetu već davno prevaziđene žanrovske granice!

U pitanju je live party i savšena mikstura indie, pop, trap, punk muzike na jednom mestu.
Nastupiće:

Ivan Jegdić, talentovani kantautor koji beleži milione strimova svojim prvim singlovima i sasvim sigutno već ima bazu fanova koja željno isčekuje njegov nastu u Nišu. Ivan je sa pesmom Bolji čovek otvorio vrata širem auditorijumu, našao se na mnogim top listama, a kasnije singlom Kazaljke izbio na vrh slušanosti i u regionu, pa čak i u Bugarskoj.

Keni Nije Mrtav je već nastupao u Nišu, ali oni su već nastupali – svuda. Koncertno najaktuelniji novitet na sceni, popularno nazvani Keniji, beleže preko 50 nastupa tokom 2019. godine, a godinu završavaju u studiju radeći sa renomiranim producentima na svojim prvim zvaničnim izdanjima za Mascom records. Publika sa nestrpljenjem očekuje singlove, ali ih već uveliko pevaju po koncertima.

Ulaznice za petak 24.januar možete nabaviti u pretprodaji po ceni od 300 dinara u Vintage shopu (Davidova 9) i Galileo toursu (Nikole Pašića 35), ili na ulazu po ceni od 400 dinara.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img