Kolja i Grobovlasnici održali koncert u Nišu:“Nemam čime da vas poslužim sem sa malo ove moje muzike“

Poslednje dane ovog leta koncertni program na otvorenom u Nišu dao je svoj maksimum. Za one koji vole kvalitetan zvuk , virtuoze na sceni i beskrajni šarm Nikole Pejakovića Kolje sinoć su mogli da uživaju u kompletnom paketu svega nabrojanog u dvorištu Univerziteta.

O opusu ovog umetnika u muzičkim vodama za vrsne poznavaoce ne treba previše govoriti a za one koji su možda prvi put prisustvovali verujemo da će se ponovo vratiti naredni put kada ova fenomenalna ekipa bude čekirala Niš na mapi. Ako dodamo na sve to da je sinoćnji koncert bio specijal niškoj publici ali i samom Kolji da svoj rodjendan proslavi baš u našem gradu, onda možemo samo još dodatno stvoriti zazubice onima koji nisu sinoć došli i osetili stvarno posebnu atmosferu.  U sat i četrdeset pet minuta svirke stalo je  taman toliko emocija, muzike , duhovitosti, lucidnosti ali i žara na rodjendanskoj torti.

Foto: Mario Denić

Putovanje na rođendanskom slavlju započelo je pesmom „Starost neće nikoga da čeka“ sa albuma „ 4 Prsta“ iz 2018.godine a u nastavku su usledile  dobro poznate numere :  „Pedofilija“, „Svaku noć je isti mrak“, „Meksikanac“, „Može malo sutra“, „Mladoženja“, „Užički heroin“, „Rajko“, „B.J. blues“ …

Ukratko, neke susreti poput sinoćnjeg više vredi doživeti nego opisati, prosto se valjda kockice slože da prava publika u pravo vreme bude prekoputa umetnika i zajedno stvore magiju a po završetku istog svako podjednako sa sobom ponese deo kolača.

Foto: Mario Denić

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img