Koncert Beogradskog sindikata B STRANE

Posle spektakala u Beogradskoj areni i na stadionu Tašmajdan, Beogradski sindikat će ponovo nastupiti u Beogradu, ovaj put u klubu Hangar, u Luci Beograd, u 21 čas, u subotu, 17. decembra ove godine. Za razliku od pomenutih velikih koncerata, na kojima je BS uglavnom izvodio svoje najveće hitove, ovaj će biti nešto potpuno drugačije.

Sindikalci planiraju da u Hangaru obraduju svoju najverniju publiku pesmama koje inače retko izvode. Neke od pesama će tom prilikom čak biti izvedene i prvi put.

Broj ulaznica je ograničen na 1000, budući da članovi benda žele da i na taj način podsete publiku na svoje, više od 23 godine stare, koncertne početke.

Uoči nastupa na Tašmajdanu smo dobili veliki broj poruka sa željama da izvedemo pesme kao što su Duga je ulica, Samo jedan život, Zajedno, Zalazak trećeg sunca… Evo prilike da obradujemo najtvrđe obožavaoce koncertom na kom ćemo izvoditi pesme koje su nepravedno bile zapostavljene. Nazvali smo ga B strane jer na njemu nećete čuti uobičajene hitove BS-a. Pogotovo nam je drago što će se sve ovo dešavati na dokovima Beograda, kao simboličnom mestu okupljanja Sindikata – izjavio je jedan od članova benda Feđa Dimović.

Ulaznice su u prodaji od danas na svim prodajnim mestima tickets.rs-a. Za prvih 300 najvećih i najbržih fanova cena ulaznice biće 2.000 RSD dok će regularna cena nakon toga biti 2.500 RSD i 3.000 RSD.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img