Makedonski dvojac Funky Fresh ovog petka u Nišu

U petak 11. novembra  AKC Fuzz Niš nastupiće ekipa Funky Fresh iz Makedonije koju čine DJ Goce i DJ Chvare, dvojac koji je imao zapažene nastupe širom sveta. Ulaznice po ceni od 400rsd možete nabaviti u Birtiji kod Dušana dok će na ulazu cena karte biti 600rsd. Vrata AKC Fuzz se otvaraju u 21h dok će žurka početi oko 22h.

AKC Fuzz Niš, Promo

DJ Goce je producent, DJ, beatmaker i član legendarne makedonske hip hop grupe SAF (Sakam afro frizura) Goce je kao DJ i producent radio i radi dalje sa mnogim našim poznatim izvođačima, od Smoke Mardeljana, preko Bad Copy, pa sve do velikih međunarodnih imena kao što su Gangstarr. Jedan je od pokretača regionalne fondacije Balkan Loves Dilla, posvećene legendarnom producentu J Dilla, kao i mnogih drugih projekata. DJ Goce vrti striktno ploče od 7 inča , čuvene 45. sa funk, disco funk, rare grooves, hip hop i b-boy muzikom.

DJ Chvare rođen u Skoplju, Makedoniji 1983., odrastao je slušajući hip hop, funk, soul, jazz i reggae muziku. Inspirisan starim školskim zvukom hip hopa počeo je da vrti ploče u lokalnim barovima oko Skoplja sa 17 godina iIspostavilo se da je jedan od najistaknutijih DJ-a u Makedoniji od tada. Proveo je mnogo vremena vrteći ploče u lokalnim noćnim klubovima. Proveo je puno vremena u razvijanju svog zvuka držeći fokus na hip hop, funk i jazz.

 

 

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img