MARČELO nastupa 8.decembra u Nišu!

spot_img

Marko Šelić Marčelo će sa svojim kompletnim bendom održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 8.decembra u O2 Event klubu Oxygen , sa početkom u 21h.

Pored tradicionalnog pojavljivanja u okviru niške festivalske hip hop manifestacije „Dođi na Amfi“ sredinom jula meseca, Marčelo je svoj prethodni samostalni klupski nastup u Nišu održao pre 14 meseci u skraćenoj postavi, a sada će u klubu Oxygen priuštiti publici još jedan nezaboravan live doživljaj sa kompletnim bendom na bini, sastavljenom od vrhunskih muzičara koji dugi niz godina prezentiraju jedinstvenu magiju hip hop/crossover zvuka Marčela.

Neposredno pred koncert u Nišu, Marko Šelić Marčelo je izjavio:

“U ime celog benda, pozivam našu publiku iz Niša i okoline na ovaj dvočasovni koncert, jer poslednjih godina kod vas smo svirali ili na festivalima ili u skraćenom sastavu, dakle manja minutaža ili manje ljudstva. To su sve sasvim solidne verzije našeg šoua i sviramo ih iz sve snage, naravno, ali celovečernji koncert u punom sastavu je druga vrsta doživljaja i jako se radujemo ovoj prilici. Biće tu i novijih i starijih pesama, jedna lepa ekskurzija po dosadašnjem opusu. Nešto poput retrovizora: pogled na pređeni put, na ovih dvadeset godina od prvog albuma do danas, slavljenje jubileja s publikom pre no što počnemo rad na novim stvarima i vidimo kuda staza dalje vodi.” 

Postava koja će nastupiti u petak, 8.decembra u klubu Oxygen u Nišu: Marko Šelić Marčelo (vokal), Nevena Glibetić Nensi (vokal), Rade Sklopić Raid Kyu (gramofon, klavijature), Aleksandar Jovanović Šljuka (vokal, klavijature), Filip Krumes (violina), Max Kochetov (saksofon), Aleksandar Cvetković Drama (bubanj) i Marko Fabry (bas).

Ulaznice su u pretprodaji od petka, 10.novembra po ceni od 1.200 rsd, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.500 rsd. Pretprodajna mesta:  Caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17 i Clock Travel – Trg Republike 6.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img