Naked u Nišu – za starog prijatelja!

spot_img

 

Za starog prijatelja, odabranu nišku publiku, beogradski sastav Naked spremio je bogatu fuziju i nastup na koji se dugo čekalo. Prvi samostalni koncert i njihov ponovni dolazak nakon gotovo 8 godina, dočekani su u ambijentu kakav se samo može poželeti za sastav ove magnitude, u jedinom alternativnom klubu koji uvek pruža dobar Feedback.

Foto: Marija Rašić

Malo je reći da je bilo zadovoljstvo čuti ih ponovo, jer govorimo o sastavu koji je prešao dosta milja, doprevši do slušalaca na različitim stranama sveta i dao nam za pravo da se uz  njihove numere vraćamo svojoj kulturi, ritmu i plesu. Niška publika nije ostala imuna, a i ne treba, jer ni Naked ne ostaje imun na svoju publiku.

Umnogome njihov nastup i vizuelni identitet definiše njihova komunikacija sa publikom, kao i njihova težnja da poštovaocima kvalitetnog zvuka svoje pesme izvedu u velikom stilu, precizno, a opet tako blisko jednom džemovanju ne bi li ih iznenadili. Godilo nam je osveženje pamćenja, jer ako je muzika mesto, Naked je njen jazz grad, a mi u njemu zahvalni stanovnici.

tekst: Nevena Jeremić

foto: Marija Rašić

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img