Nakon četiri godine Rundek i Ekipa ponovo u Nišu

U nedelju 3. jula pred niškom publikom u Dvorištu Univerziteta (Banovina) nakon četiri godine zasviraće legendarni Darko Rundek.

Uz njega kao pevača i gitaristu, na sceni će biti i njegova Ekipa: Roko Crnić na bas gitari, Silvio Bočić (bubanj, gitara), Miro Manojlović (udaraljke), Igor Pavlica (truba), i Ana Kovačić (saksofon, sintisajzer).

Publika će i na ovom koncertu imati prilike da uživa u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja Brisani prostor, objavljenog krajem 2020. Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi Unutarnji glas, Tko su svi ti ljudi, Mila i Voljeti stvarno.

Karte za koncert Rundeka i Ekipe u Nišu u prodaji su po pretprodajnoj ceni od 1.500 rsd, a na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara!

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets preko interneta na linku. Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a)  i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here