Nikad snažniji feedback sa Marčelom

Nakon prošlogodišnjeg letnjeg nastupa u okviru Nišville jazz festivala i u zimskoj sezoni koncerta u Nišu, domaća publika je imala prilike da sinoć uživa u nastupu Marka Šelića poznatijeg kao Marčelo.

Veliko interesovaje publike za nastup ovog umetnika, pokazalo je da za kvalitetan hip hop performans vredi stajati i na stepenicama kluba tokom tročasovnog nastupa.

Foto: Minja Vuković
Foto: Minja Vuković

Pre samog nastupa Marka i njegovog Napetog Tria , za zagrevanje publike bili su zaduženi Delkor i Bezz. Publiku su počastili premijerom nekoliko Bezzovih pesama sa novog albuma i na kraju svima dobro poznatom – “Vadjenka”.

Nakon dobrog zagrevanja ovog dvojca usledilo je zakuvavanje sa ekipom večeri a prva na listi pesama koja je otvorila njihov nastup bila je numera “Pegla”, zatim je usledio “Muk”! „Samo ime pesme bolje je od novokomponovanih pevača Bube i Jale!“- prokomentarisao je Marčelo.

Dosta društveno odgovornih ali i političko obojenih poruka kroz numeru „Laž“ poslao je Marčelo a nije falilo ni vizulenog performansa.

Foto: Minja Vuković

Bitan muzičko i emotivan momenat na ovom koncertu kako za samog Marčela tako i za ljubitelje hip hopa bili su stihovi pesme „Bolji Život“ koju je snimio sa nedavno preminulim kolegom i velikim umetnikom Gruom. Taktove i reči ove numere publika je ispratila plamenom svojih upaljača a Marko je dodao: „On mi je bio uzor kada je počeo da repuje, čast velika da bude gost na mom prvom albumu i baš na ovoj pesmi“

Do kraja nastupa publka je uživala u numerama “Kostim”,”Bube”, “Mamica”, “Otkucaji” tokom koje je publika u stopu pratila Marčela, zatim , “Tunel”, „Pozerište“ i mnoge druge a pesma koja je zatvorila oficijelni nastup bila je “Sunce”.

Priliku da se čuje i ženski glas u solo izdanju Marčelo je džentlmenski prepustio svojoj koleginici Nensi, vokalu grupe “Napeti”,koja je otpevala neobjavljenu solo pesmu koja će izaći ove godine.

Iskusni Marčelo je za samu završnicu nastupa u bisu ostavio svoju najpopularniju pesmu “Jedan” a gromoglasan aplauz bio je više nego najveće hvala ovom umetniku i njegovim kolegama za dolazak u Niš.

Piše: Miodrag Janić

Foto: Minja Vuković

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here