Od 6.decembra kompleti ulaznica za Nišville 2022 u prodaji

spot_img

Kompleti ulaznica za predstojeći 28. Nišvil džez festival, koji će biti održan od 5. do 14. avgusta naredne godine u Nišu, biće u prodaji od ponedeljka, 6. decembra. Organizatori navode da će prvih 500 kompleta koštati 1.900 dinara, dok će neposredno pred Festival toliko koštati pojedinačna karta.

Oni koji kupe komplet, moći će da prate 25 koncerata koji će od 11. do 14. avgusta biti održani na centralnoj bini i karte su za parter i bočne tribine. Dnevna karta za Nišville 2022. će neposredno pred festival koštati 1.900 dinara, tako da će najvernija publika kupovinom promo kompleta u prvoj fazi pretprodaje moći da prati sve programe Nišvila po ceni jedne pojedinačne ulaznice.

Najavljuju preko 300 programa na 20 scena i više od 1.000 izvođača i navode da će Festival otvoriti američki fank sastav Earth Wind and Fire Experience, kao i da će u okviru glavnog programa nastupiti Mingus Big Bend. Učešće je potvrdio i Julian Marley, jedan od sinova rodonačelnika rege muzike Boba Marlija, kao i egipatsko-belgijska pevačica Natasha Atlas. Kako je ranije istaknuto, nastup je potvrdio i saksofonista Paul McCandless sa grupom Charged particles, dok je nastup grupe Level 42 još neizvestan.

Svi zainteresovani komplete ulaznica mogu nabaviti na prodajnim mestima u mreži “Ticket Vision” u Srbiji i inostranstvu, kao i onlajn, na linku www.tickets.rs.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img