SUBOTNJE VEČE IRSKIH ZVUKOVA I SKA PANKA

Subota, 8. oktobar, 21 čas, kako kažu organizatori iz AKC FUZZ Niš, je pravo veče one koji vole đuskanje više od šutke. Jer u prostorije ovog udruženja građana dolaze Čvrge, a lokalna podrška im je Fighting Sparrow. Ulaz je 300 dinara.

AKC Fuzz, promo

Požarevačko-kragujevački ska/punk bend ČVRGE oformljen je 2011. godine pod prvobitnim naziom SERBSKA. Osnivači benda (Danijel Panić i Miodrag Milovanović) želeli su da svoju svirku baziraju na čvršćem zvuku gitara, melodičnim deonicama truba i veselom ska ritmu, uz šaljive tekstove koji obrađuju današnju problematiku koja pritiska kako pojedinca, tako i celo društvo.

Fighting Sparrow je supergrupa sastavljena od članova bendova Kontras, Irish Clovers i Marica, a svira celtic punk. Nastala je 2018. godine, uz pregršt nastupa iza sebe, priprema svoj prvi album, a na repertoaru ima autorske pesme koje prati par obrada iz ove oblasti. Uz tekstove koji opisuju svakodnevnicu jednog muškarca i zvuke panka začinjene frulom i drugim tradicionalnim instrumetima pruža jedinstvenu atmosferu koja će vas poslati do Dablina i Edinburga i vratiti nazad! – kažu organizatori.

Fighting Sparrow, promo

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img