Počinje prijava za novu generaciju polaznika Besplatnih muzičkih radionica u Nišu

Udruženje Štek House raspisuje konkurs za polaznike novog ciklusa Besplatnih muzičkih radionica za mlade sa teritorije Niša. Pored dobro poznatih instrumenata gitara, bas gitara , bubanj i pevanje od ove sezone polaznici će imati prilike da se prijave i za radionice klavijature i u ovom ciklusu nauče ili unaprede svoje znanje iz svih ovih oblasti. Konkurs za nove polaznike radionica je otvoren od 19. septembra do 1. oktobra u ponoć, a pravo učešća imaju mladi od 18 do 30 godina. Ovogodišnji ciklus muzičkih radionica će se održavati radnim danima u periodu od 10.oktobra do 20. decembra 2022.godine. Svoju prijavu za učešće na radionicama možete poslati putem online formulara. Učešće na radionicama je besplatno. Za sva dodatna pitanja i informacije zainteresovani se mogu obratiti putem fb stranica:
Štek House ili Besplatne muzičke radionice – Niš, instagram stranice Štek House ili putem e- mail adrese muzickeradionicenis@gmail.com .

Ovogodišnji projekat Besplatnih muzičkih radionica se realizuje uz finansijsku podršku kompanije Mozzart d.o.o., a u saradnji sa klubom Feedback.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here