27. novembra koncert bendova Vizelj i Proto Tip u klubu Feedback

U subotu, 27. novembra, u klubu Feedbak održaće se koncert bendova Vizelj i Proto Tip. Karte u pretprodajnoj ceni od 500 rsd za ovaj koncert mogu se kupiti u Vintage shop-u (Davidova 9) i Fat Cat-u (Cara Dušana 54 Kula, Lokal 1) dok će na dan koncerta na ulazu karta koštati 700 rsd.

Iz kluba Feedback napominju da će raditi sa 50% kapaciteta i ograničenim radnim vremenom pa s toga apeluju da kupite ulaznicu na vreme i zauzmete svoje mesto. Ulaznice važe samo uz COVID sertifikat. U slučaju da imate ulaznicu a nemate važeći sertifikat, nećete moći da uđete u klub, a novac neće biti vraćen.

Za ulazak u klub Feedback potrebno je jedno od dole navedenih – dovoljna je i fotografija dokumenta sa jasnim QR kodom:
– Zeleni sertifikat (možete ga skinuti sa portala e-uprava gde ćete naći i detaljna uputstva)
– Dokaz o vakcinaciji
– PCR ne stariji od 72h
– Antigenski test
VIZELJ:
Ovu glamuroznu grupu, mnogi smatraju za predvodnike novog beogradskog alternativnog zvuka. Neki ih pamte kao jedini mladi bend sa ovih prostora koji je išao na turneju po Velikoj Britaniji i Republici Irskoj. Razni ih znaju po pesmama kao što su „Nosorog“, „Pustinja“ ili „Mamuze“ a mnogi ih prepoznaju i po pesmama „Ne vidim te od dima“ i „Novčanice“. Činjenica je ta da oni jesu jedan od vodećih bendova mlade beogradske scene, ali je takođe činjenica da su jedni od osnivača i organizatora upravo „Hali Gali“ festivala!
Proto Tip je noise rock/post punk bend iz Beograda osnovan 2015. Za slušaj najglasnije izdali su EP „strah od izvesnog“ 2017. Učestvovali su na Hali Gali kompilaciji sa pesmom Pad. Danas su petočlani sastav, jer su na osnovu bas, bubanj i gitara pridodati još jedna gitara i sintisajzeri. Zvuk je i dalje sirov i mračan, sa sve češćim izletima u nekom alternativnijem rok smeru. Tekstovi su lični i iskreni, često dovođeni u vezu sa pesništvom.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img