Abharis i Inglorious u petak u AKC FUZZ

U petak 10. februara, od 21h u AKC Fuzz nastupiće zanimljiv dvojac u vidu hip hop benda Abharis lokalna podrška će im biti ekipa Inglorious. Karta na ulazu u prostor biće 300 rsd.

Abharis, promo

Alternativni hip hop dvojac nastao u Bigzu 2019-te jaše na zlatnoj streli Abharis-a oplemenjivajući slušaoce svojim unikatnim zvukom.Zvuk, pun sinusoidnog sub bass-a, melodično atmosferskim klavijaturama, divljeg i neobuzdanog bubnja, motivima elektronike sa vokalom inspirisan hip hop legendama Istočne obale – kažu organizatori.

promo

Inglorious   proističe iz grupe koja se prvobitno zvala Too High kada se i bavila samo hip hopom. Od kada su postali fuzija Hip Hopa i par ostalih zanrova poput, Drum n Base-a, HC-a, Rock-a i jos par ostalih elemenata menjaju i ime i postaju Inglorious. Trude se da uvek naprave energičnu atmosferu smislenim mešanjem žanrova – navode iz AKC-a. Iza sebe imaju preko 15 singlova i album u pripremi. Grupu prvobitno čine: Laza Lazarević, Stefan Ilić, Stefan Stančul. A kasnije su se pridružili i Predrag Atanasijević, Stefan Zdravković i Igor Velimirović.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img