Vacuum i Good Ol Bastards ove subote u Nišu

U subotu 11. februara u niškom AKC Fuzz nastupiće bend Vacuum iz Zaječara uz podršku Good Ol Bastards-a iz Knjaževca. Vrata se otvaraju od 21h a cena karte iznosi 300rsd.

AKC Fuzz, promo

Grupa Vacuum iz Zaječara osnovana je marta meseca 2014. godine u formi trija. Izvorna ideja koja je kasnije i realizovana, jeste kreiranje i izvođenje instrumentalne muzike kroz koju će biti imprelemntiran uticaj alter rocka punka funka i elektronike.
Sadašnju postavu čine iskusni zaječarski muzičari Dejan Nikolić (gitara), Marko Ranđelović (bas gitara) i Ivan Andrejević (bubanj)
Godinu i po nakon osnivanja Vacuum su snimili album pod imenom Prologue na kome se našlo devet isntrumentalnih tema. Prologue je prvobitno objavljen u izdanju kultne hrvatske kuće Slušaj najglasnije, a potom se našao i u katalogu sve aktivnije etikete Nocturne media. Album je do sada naišao na pozitivne kritike recenzenata.

Good ol’ Bastards čine tri drugara koji od 2013. pokušavaju da dodju do što većeg broja sledbenika na svom stoner/grunge pohodu kroz teško prohodne predele muzičke scene Balkana.Svirali svuda po Srbiji, mrdnuli do Bugarske i Rumunije, nadaju se širenju koncertne aktivnosti po regionu…Iza sebe imaju samizdat EP …so many levels i album Fits Nice u izdanju TIOLI Records, a hrpu pesama napravljenih u zadnjih nekoliko godina planiraju grupisati na novom albumu…- navode organizatori

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img