Hornsman Coyote u petak u Nišu!

Najaktivniji srpski reggae muzičar Nemanja Kojić – Hornsman Coyote, nastupiće u petak, 8. decembra u niškom klubu „Feedback“ od 22h, u okviru turneje koja promoviše njegovo aktuelno izdanje „Sevengreen“ koji je nedavno izdat pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda.

Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn je sa svojim novim solo projektom ove godine održao koncerte širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest i Exit.

Nedavno je Coyote imao i „drugi nalet“ sa koncertima u Hrvatskoj, a nakon sjajnih nastupa u Sloveniji i Austriji prethodnog vikenda (Novo Mesto – 1.decembar, Velenje – 2.decembar, te Beč – 3.decembar), „Severgreen tour 2017“ seli se u južnu Srbiju gde će Kojot sa svojom ekipom nastupiti u Nišu 8.decembra, u Leskovcu 9.decembra i u Vranju 10.decembra 2017.

U 2017.godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“.  Album „Sevengreen“ je inače deseti studijski album Nemanje Kojića, jednog od najplodnijih autora sa ovdašnjih prostora. Publiku u Nišu „zagrevaće“ mladi i perspektivni DJ Rashafaray – Mladen Rašić, koji se u poslednje vreme na više klupskih nastupa istakao kvalitetnim roots reggae & dub miksevima.

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 500 dinara mogu se kupiti do petka, 8.decembra do 17h u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).  Cena ulaznice na ulazu u klub Feedback od 21h iznosiće 600 dinara.

Latest articles

Mapiranje pristupačnosti turističkog potencijala grada Niša (2020)

Udruženje Štek House i Fondacija PONS sproveli su aktivnost mapiranja pristupačnosti turističkog potencijala Grada Niša koje će obuhvatiti javne ustanove, turističke i gastronomske sadržaje,...

20. novembar – Svetski dan deteta u znaku online konferencije „Mladi nakon 2020.“

Svetski dan deteta je UNICEF-ov i dan akcije za decu koju pokreću deca. Iz UNICEF -a Srbija poručuju : "Ove godine pandemija COVID-19 izazvala je...

11. Evropska noć istraživača u Srbiji u online izdanju

Ove godine 11. po redu Evropska noć istraživača pod sloganom „Da nauka prostruji“ biće održana 27. i 28. novembra u virtuelnom okruženju. Putem interneta...

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here