Karte u prodaji za koncert Hornsman Coyote-a u Nišu!

Legendarni srpski reggae muzičar Nemanja Kojić – Hornsman Coyote, nastupiće u petak, 8. decembra u niškom klubu Feedback“ od 22h, u okviru turneje koja promoviše njegovo aktuelno izdanje „Sevengreen“ koji je nedavno izdat pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records iz Beograda. Nekadašnji frontmen grupe Eyesburn je sa svojim novim solo projektom ove godine zabeležio niz nastupa širom Srbije i Evrope, od kojih se posebno izdvaja turneja na Malti i turneja po Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj, kao i nastupi na domaćim festivalima kao što su Love Fest, Belgrade Beer Fest i Exit.

Po rečima ovog muzičara, prethodna sezona je najaktivnija do sada, a koncertne aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu.

U 2017.godini, Hornsman Coyote je pored svog novog albuma, bio deo još 7 izdanja na kojima je gostovao kao muzičar, od kojih se posebno izdvaja saradnja sa Del Arno Bendom na pesmi „Još uvek ima nade“.

Album „Sevengreen“ je inače deseti studijski album Nemanje Kojića, jednog od najplodnijih autora sa ovdašnjih prostora.

Ulaznice su u pretprodaji od petka, 17.novembra po ceni od 500 dinara u muzičkim radnjama CD Sound (na kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča – prizemlje).

Cena ulaznice na dan koncerta iznosiće 600 dinara.

Detaljnije informacije možete pratiti na fb event- u.

 

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img