Koncert grupe “FISH IN OIL” sredinom novembra u Nišu!

Jedan od ovdašjnih najkvalitetnijih croossover sastava, FISH IN OIL će održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 15. novembra 2019, u klubu Feedback sa početkom od 22h i ovom prilikom će uživo promovisati novi studijski album pod nazivom „Sve će biti u najboljem redu“, u izdanju renomirane izdavačke kuće Metropolis Records.

FISH IN OIL su niškoj publici već duže vreme poznati po sjajnim nastupima na Nišville jazz festivalu, kao i sa par samostalnih i vrlo upečatljivih koncerata, a da ovo obećavajuće veče za muzičke sladokusce protekne „u najboljem redu“ pobrinuće se i DJ LOPTICA, koji će biti zadužen za kvalitetno zagrevanje publike, kao i za After Party nakon koncerta (Intro/Outro DJ Set).

Od svog nastanka 1993. godine u Prištini, grupa FISH IN OIL je prošla kroz brojne faze, a njeni članovi su bili mnogi kvalitetni muzičari koji su poslednjih tridesetak godina sveprisutni na domaćoj sceni. Grupa izvodi instrumentalnu crossover – jazz fusion muziku na tragu bluzu, rokenrolu, surfu, etno muzici, fri džezu, filmskoj i pozorišnoj primenjenoj muzici, pa čak i pank roku u nekim segmentima, što posebno dolazi do izražaja na live nastupima, ne gubeći “oštricu” žive prezentacije i vešto izbegavajući svrstavanje u bilo koji od tih pravaca.

U proteklih nekoliko godina grupa FISH IN OIL je nastupila na brojnim festivalima u Srbiji i regionu: Babel sounds – Balaton Mađarska, Street Food Festival – Cluj Napoca Rumunija, Roland Jazz Festival – Rumunija, Beogradski Jazz Festival, Ring Ring, Mikser festival, Nišville jazz festival, Cetinje jazz festival, White field jazz festival u Bijelom Polju, itd.

Članovi grupe su: Branislav Radojković – kontrabas/električni bas, Tom Fedja Franklin – bubanj, Veljko Nikolić–Papa Nik – perkusije, Dušan Petrović – saksofoni/oboa/flauta i Bratislav Braca Radovanović –gitara.

Informacija o ceni ulaznica i pretprodajnim mestima biće objavljena uskoro!

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img