Marko Louis počinje letnju turneju 10.juna u Nišu

Jedan od autora i kompozitora, koji stvara sopstveni,  “Balkan Soul” cod  muzike  Marko Louis započeće svoju regionalnu koncertnu turneju pod nazivom “Freedom tour by Tuborg” nastupom u Nišu, u petak, 10.juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), od 21h!

Nakon vrlo uspešnog koncerta u novembru 2019. godine u Domu Vojske, publika u Nišu konačno će imati mogućnost da uživa u sasvim svežem live performansu Marka Louisa sa kompletnim sastavom, gde će uz proverene stare hitove biti interpretirane i nove numere koje su snimljene i objavljene u doba pandemije.

Ako je muzika uživo i zastala u prethodnih par godina, Marko Louis je u međuvremenu objavio album “Sloboda”, album pesama za decu “Ja se zovem Slon” i snimio soundtrack inspirsan filmom “Nečista krv” koji je inače prvi srpski film na platformi Netflix.

Početkom ove godine Marko je objavio pesme “Dude” i svoju izvedbu poznate narodne pesme “Ruse kose” i premijerno će ih uživo prezentovati regionalnoj publici.

“Niška publika je jedinstvena. Veoma su muzikalni i otvoreni su da pokažu kada uživaju i kada im se nešto sviđa. Onomad, koncert u Domu Vojske je počeo kao kamerni koncert i pretvorio se u “svadbu”. To ni u jednom drugom gradu ne može da se desi. Jedva čekam da slavim sa Nišlijama” izjavljuje Marko.

Prilikom promotivnih gostovanja na niškim medijima pre nekoliko dana, Marko Louis je izjavio:

Uvek postoji ekipa koja čeka da nešto novo izbacim, koja čeka da napravim koncert u njihovom gradu. Niš je poseban grad i simbolično, a ima dosta ljudi koji su pokazali puno ljubavi na koncertima, pa i ovde u Banovini 2018, kao i 2019 u Domu Vojske, gde se to stvarno pretvorilo u veselje. To retko gde može da se desi baš u toj meri, tako da mi je drago da i posle skoro tri godine,uvek kada objavim termine koncerata, sledi komentar “kad će Niš”?!”

Ulaznice su u pretprodaji u prodajnoj mreži GIGSTIX  po promo ceni od 1.200 rsd za prvih 300 ulaznica, redovna pretprodajna cena je 1.500 rsd, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.800 rsd.

Broj ulaznica je ograničen.

PRODAJNA MESTA GIGSTIX U NIŠU:
KNJIŽARE VULKAN
» Vizantijski bulevar 1 (Roda centar)
» Obrenovićeva 42 (SC Forum)
» Bulevar Nemanjića 11b (Delta Planet)

U slučaju nestabilnog vremena koncert će biti održan, jer je bina u Dvorištu Univerziteta natkrivena po festivalskim standardima.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img