OTVOREN POZIV za prijem novih Mladih evropskih ambasadora

Ako ste posvećeni umetnosti, kulturnom izražavanju i kreativnosti i imate inspirativnu poruku koju možete da pošaljete svojim vršnjacima, prijateljima i građanima onlajn i van mreže a imate između 18 i 29 godina – mreža mladih evropskih ambasadora (YEA) traži nova lica.

Šta je YEA mreža?

Platforma Mladi evropski ambasadori (YEA) je kreativna mreža budućih mladih aktivista iz celog zapadnog Balkana (Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova, Crne Gore, Severne Makedonije i Srbije).

YEA dolazi iz različitih sredina, ali svi dele zajedničku viziju: Zapadni Balkan ujedinjen u različitostima, uče jedni o drugima i EU zajedno, promovišu aktivizam u svojim lokalnim zajednicama, sprovode kreativne projekte, stiču nove veštine, povezuju se putem društvenih medija, organizuju inspirativni događaji – uvek vođeni idejom da je aktivizam mladih najmoćnija snaga društvenih promena.

YEA mreža je nepolitička, aktivistička inicijativa osnovana 2020. godine kao deo Regionalnog komunikacionog programa EU za Zapadni Balkan – WeBalkans.eu.

Sve informacije u vezi sa novim Pozivom za mlade evropske ambasadore 2022 možete pronaći na sledećem linku.

A za one koji bi više želili da se lično informišu u okviru OTVORENIH VRATA YEA MREŽE 10.juna u EU Info Centar Niš od 11:00 do 17:00h moći će da čuju detaljnije informacije. 

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here