METALNA GROZNICA SUBOTNJE VEČERI

U subotu 15. oktobra od 21 čas u Šumadijskoj 1, prostorijama AKC Fuzz iz Niša sviraće metal bend iz Novog Sada – Riverroth i niški Bitter Taste. Cena ulaznice na vratima biće 300 dinara.

AKC Fuzz Niš, promo
Riverroth je nastao 2015. godine i iza sebe ima dva EP izdanja, Infernal Thrashing izbačen 2017. godine i Manifestation Of Dark Arts koji je izašao 2018. godine. Naredne 2019. godine bend je promovisao svoj materijal uživo po regionu i šire, takođe i na većim festivalima poput Exit-a, Festivala Srpskog podzemlja i Taunus Metal Festivala u Nemačkoj. Trenutno su u fazi snimanja svog prvog albuma.

Bitter Taste je nastao 2011.godine u rodnom gradu Nišu sa idejom članova benda da sviraju ono što vole i osećaju, a to je fuzija metala i hardcore-a. U dosadašnjem toku rada delili su binu sa više poznatijih bendova iz regiona i domaće metal scene. 20. aprila 2020. godine su izdali  album prvenac pod nazivom „Descend“.
Bend čine: Dušan Mirović (vokal), Đorđe Baba Milkić (gitara), Marko Marčić (gitara), Lazar Lazić (bass gitara), Nikola Vidanović (bubanj)

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here