NOVOSADSKI „INDUSTRIJALCI“ GOSTUJU U NIŠKOJ MAŠINSKOJ

Novosadski bend DreDDup nakon 12 godina ponovo nastupa u Nišu i to u petak 14. oktobra u AKC Fuzz Niš. Kao lokalna podrška ovog puta nastupiće bend Blue Mondays (Joy Division tribute bend). Cena ulaznice na vratima je 300rsd, a svirka počinje u 21h.

AKC Fuzz Niš, promo

dreDDup je massacre industrial bend iz Novog Sada. Aktivni su od 1997. i jedni su od pionira ovog zvuka u Srbiji. Iako ne vole žanrovske etikete, svoj zvuk nazivaju mešavinom industrial rok i demonik elektronik big beat muzike. dreDDup iza sebe ima 10 studijskih albuma koji su izdavani kako u Srbiji, tako i u inostranstvu. Tokom godina radili su naprojektima vezanim za film i pozorište, a njihovi solo nastupi takođe imaju multimedijalnu strukturu. Jedan su od retkih domaćih bendova koji iza sebe ima nekoliko Evropskih turneja i sarađivao je sa velikim imenima industrial rock scene. Delili su binu sa velikanima scene poput: The Prodigy, Laibach, Marilyn Manson, Skrillex, Toy Dolls, Deathstars, Soulfly, DAF

Blue Mondays je Joy Division tribute band sacinjen od iskusnih muzicara. Marko Marjanović -gitara, synth, prateći vokal; Milos Minčić – bubanj; Jakov Živković – bas gitara i Pedja Živanović – vokal.

 

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img