Samostalni Referenti u petak u AKC FUZZ

U okviru Music Pocket Gigs turneje u petak, 21. oktobra, beogradski ska pioniri, Samostalni Referenti nastupaju uz lokalnu podršku benda Gospodin Pinokio u prostorijama AKC Fuzz-a iz Niša od 21h.

Karte u pretprodaji koštaju 400rsd i mogu se nabaviti u Birtiji kod Dušana dok će na dan koncerta na ulazu koštati 600rsd.

AKC Fuzz, promo

Samostalni Referenti je prvi beogradski ska bend, a njihov zvuk čini mešavina ska i pank muzike, sa izraženim deonicama trube i trombona, pojačane violinom i harmonikom. Objavili su jedan album The GreaTESTIS Hits, ali važe za jedan od ska bendova koji najduže postoji i najaktivniji je u Srbiji i regionu a ove godine slave 26. godina postojanja.

 

Za bend Gospodin Pinokio najčešće kažu da je jedan od najbeskompromisnijih bendova regije koji sa jednom dužom pauzom traje skoro 30 godina.Od svog nastanka 1993 god pa do danas zajedno sa downloudovanim izdanjima i demosima, do sada su objavili šest albumskih izdanja, a neke od pesama su se našle na vrhu mnogih eminetnih top lista.Za sve njih zajdnička je ogromna energija koja vas udara pravo u čelo i svakako Vas ne ostavlja ravnodušnim – najavljuju organizatori.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here