MKDSL i Drumbooty uz DJ Sunrise u AKC FUZZ

U subotu, 22. oktobra, sa početkom od 21h nastupiće MKDSL sa specijalnim gostom Peđom Milutinovićem AKA Drumbooty. Lokalna podrška Dj Sunrise. Karte u pretprodaji po 400rsd možete naći u Birtiji kod Dušana, dok će na ulazu biti 600rsd.

AKC Fuzz Niš, promo

Marko Milošević aka Mkdsl (Mama kaže da sam lep) beogradski producent, multiinstrumentalista, live performer i dugogodišnji DJ, u svetu muzike je preko 25 godina. Svoj raznoliki, prepoznatljiv i neuhvatljiv opus Mkdsl pripisuje kukovima. Ne verujem DJ-u koji ne đuska – tvrdi on. Stil koji Mkdsl prezentuje pun je pozitivne energije, prožet humorom, a za sebe kaže da je elektronski plesni muzičar. Svojim live nastupom zamagljuje granicu između žive svirke i dj seta, a eklektičnim pristupom muzike spaja zvuke tehna, diska, šlagera, etna, roka i panka u jedan moderan klupski doživljaj.
Uz slobodan pristup živoj muzici, nijedna dva nastupa nisu ista, jer magija nastaje u zajednici sa publikom.

Peđa Milutinović, poznat i kao Drumbooty, jedan je od najboljih i najpopularnijih mladih džez bubnjara sa naših prostora. Njegov prvi autorski album Veritas vincit (Orenda Records, Los Angeles 2020.) Sa ekipom muzičara koju je ovde okupio – Stevan Milijanović, Bojan Cvetković, Akoš Forgač i Luka Ignjatović – ima, kako kaže, zvuk i kompaktnost kakve želi. Ime albuma („istina prevladava“) upućuje na to koliko je zajedništvo važno, kada je u pitanju život, ali i profesija. Stvari koje su me najviše ispunile rezultat su iskrene saradnje sa drugima – objašnjava Peđa, koji je inače poznat po svirkama sa brojnim sastavima poput Vasil Hadžimanov benda, Schime i Qzama kvarteta.

Peđa Milutinović, promo

Mihailo Ristović, nastupa pod pseudonimom DJ Sunrise i svoje setove kuva u prestonici funk & jazz scene u Nišu. Kao mlađi predstavnik niškog klabing sveta publika ga bira zbog njegovih specifičnih mešavina žanrova – od r’n’b preko hip-hopa, do breakbeat-a, jungle d’n’b-a, funk-a, kao i gomile klupskih i radijskih klasika od 80-ih do dan danas.

DJ Sunrise, promo

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img