SIX PACK svoj prvi koncert u susret 30-toj godini postojanja svira u Nišu!

spot_img

Posle usijanog leta i festivalskih svirki, ovu klupsku sezonu  Six Pack započinju upravo u AKC Fuzz 16. septembra od 21h!

Ovom koncertu se posebno raduju frontmen benda Miki Radojević i bubnjar Mix jer iz posebnog razloga vole Niš kao da su u njemu rođeni.

Ceo vojni rok sam služio u centru Niša. Bili su mirnodobski uslovi, pa sam se uglavnom zajebavao, svirao u vojnom klubu i kuvao kafu oficirima. Imao sam čuvenu dozvolu 24/7 za izlazak u grad, pa sam Niš i njegovu dušu upoznao na najlepši moguć način. Često sam blejao s Mixom koji je tu bio iz istog razloga. Ne mogu da dočekam svirku…“ – kaže Miki.

Da bi ovaj koncert dobio dimenziju jedne velike celovečernje fešte, potrudili smo se da nastup Six Pack-a pojačamo warm-up bendom WAN ZHULJ  koji su ovog leta imali ozbiljne nastupe na mnogim festivalima a ujedno uspeli da oduševe publiku prethodnim nastupom u AKC Fuzz, i kao posebni tajni sastojak za dobro gruvanje i zezanje: specijalni gost na bini glavnog benda biće Milutin, svima dobro poznati pevač i frontmen niškog benda DOK 7.

Karte su u pretprodaji po ceni od 800rsd od nedelje 3. Septembra u prostorijama udruženja Birtija društvenog kluba (Davidova 9) ulaz kroz baštu sa strane keja.

Na ulazu će cena karte biti 1000 dinara. A broj karata je ograničen. Karte kupljene za najavljenu svirku Six Pack-a prošle sezone važiće i za ovaj nastup.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img