U PRODAJI SVE KATEGORIJE ULAZNICA ZA NIŠVILLE 2019

U prodaji su sve vrste ulaznica za ovogodišnji Nišvil džez festival, koji će se ove godine održati od 2. do 11. avgusta. Karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a u Srbiji i inostranstvu, a mogu se naručiti i onlajn.

Komplet ulaznica za parter košaće 3.000 dinara, za tribine 4.000 dinara, dok cena polukompleta ulaznica za tribine, za dva dana, iznosi 2.500 dinara. Pojedinačnu ulaznicu za tribine posetioci mogu kupiti za 1.750 dinara. Komplet ulaznica za VIP tribinu košta 5.000 dinara, dok se pojedinačna VIP ulaznica može nabaviti po ceni od 2.000 dinaraKarte su dostupne u knjižarama Indigo i Delfi, turističkim agencijama Big Star Travel i Travego, u menjačnici Exclusive Change 18 i na OMVpumpama.

Ovo je 25. po redu Nišvil, a za deset dana trajanja festivala biće izvedeno 300 programa na 20 bina i nastupiće 1.000 izvođača. U glavnom festivalskom programu, od 8. do 11. avgusta, nastupiće, između ostalih, Maseo Parker, Šon Kuti, Džamal Tomas, Malina Moje, Keni Verner, Kristijan Skot, Tihomir Pop Asanović i Lari Vučković.

Latest articles

Kolja poziva nišlije na koncert i rođendansku žurku u Banovini 16.septembra

Nikola Pejaković Kolja će posle dužeg vremena, sa svojim bendom održati koncert u Nišu u četvrtak, 16. septembra, u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom...

BMR Open Season 2021 – gošća Ana Stanić

Treća radionica u okviru ciklusa BMR Open Season Vam predstavlja gošću – predavača Anu Stanić. Na muzičkoj radionici 20.septembra od 17h u Carpe Diem coctail...

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here