Ulazak na Nišville jazz festival sa potvrdom o vakcinaciji ili sa negativnim brzim testom

spot_img
Osim ulaznice, svi koji žele da posete Nišvil moraće da imaju ili potvrdu o vakcinaciji ili potvrdu da su negativni na korona virus, rekao je danas direktor festivala Ivan Blagojević. Biće prihvaćen i sertifikat o preležanom kovidu koji ne sme da bude stariji od 6 meseci.

Direktor “Nišvila” Ivan Blagojević kaže da će uslov za ulaz na festival biti potvrda o vakcinaciji. Za one koji nisu vakcinisani a žele da posete fetival ili nemaju potvrdu da su negativni, obezbeđeni su brzi testovi na ulazu, kazao je Blagojević.

Blagojević navodi da neće biti ograničenja kada je broj posetilaca u pitanju ukoliko se mere budu poštovale.

To što su dobili dozvolu od Kriznog štaba, Blagojević kaže, da to znači da će svako na ulazu morati da ima potvrdu o vakcinaciji ili da ima potrvdu da je urađen brzi test a, ukoliko nema, Blagojević ističe da su obezbedili brze testove na samom ulazu koji će koštati 300 dinara.

On je dodao da će vakcinisani moći da prilože potvrde u bilo kom obliku, ali da je najbolje da bude odštampana, a ističe i da će biti prihavećen i sertifikat o preležanom kovidu koji ne sme da bude stariji od 6 meseci.

Podsetimo, glavni festivalski program kreće sutra 12. avgusta i trajaće do nedelje 15. avgusta na Platou niške Tvrđave.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img