Beogradski sindikat posle 15 godina ponovo u Nišu

Legendarni hip-hop bend Beogradski sindikat proslaviće zajedno sa publikom svoj 24. rođendan na velikom koncertu koji je zakazan za 11. mart od 20 časova u hali Čair u Nišu.

Beogradski sindikat promo

Nakon spektakularnog koncerta koji su prošle godine održali na prepunom stadionu Tašmajadan u Beogradu, BG Sindikat se vraća u Niš, gde su uvek tradicionalno imali odličan odnos sa publikom.

BS promo

Fedja Dimovoć iz Beogradskog sindikata najavljuje:

Ove godine rođendan slavimo u Nišu! Mnogo se radujemo jer znamo da nema bolje atmosfere nego sa našim ljudima iz ovog dela Srbije. S druge strane, u Nišu nismo imali ovako veliki koncert tačno 15 godina, tako da smo sigurni da nas čeka nezaboravno veče. Dolazimo sa novim pesmama, sa vrhunskim gostima – baš onako kako Niš zaslužuje posle ovoliko vremena koliko se nismo uživo družili. Očekujemo da će podrška stići i iz drugih delova Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, ali i iz dijaspore, odakle je dolazak najavio veliki broj diskretnih heroja. BS je oduvek bio simbol okupljanja za sve naše ljude.

BS promo

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 1.500rsd i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs, kao i online.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu:

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img