Atheist Rap i Protektori u AKC Fuzz

Posle bezmalo pune četiri godine Atheist Rap ponovo dolazi u Niš! Koncert će se održati u petak, 3. februara, u AKC Fuzz, što će biti njihov prvi nastup u ovom alternativnom kulturnom centru. Koncert će svojim nastupom otvoriti Protektori, grupa koju čine muzičari iz Niša, Novog Sada, Kosovske Mitrovice i Knjaževca.

AKC Fuzz promo

Prvih 50 ulaznica po promotivnoj ceni od 800rsd mogu se kupiti u Birtiji kod Dušana od nedelje 22.01, a posle toga će se karte prodavati po pretprodajnoj ceni od 1.000rsd. Ako ih ostane za prodaju na ulazu, na dan koncerta koštaće 1.200rsd.

Atheist Rap, jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih domaćih bendova, dolazi u AKC da publici isporuči retrospektivu najvećih hitova iz svih perioda njihove karijere.

Protektore su oformili Kosta iz niškog Novembra i Radule iz Ateista sa drugarima u januaru 2013. To je bend koji gaji garažni zvuk uz uticaje bluza, kantrija i ostalih srodnih pravaca. Nakon povremenih nastupa posle Kostinog odlaska sa životne scene 2017. godine bend se ustalio u postavi: Ćira – bubnjevi, Pejča – bass, Radule i Branko – gitare, Boris i Vlajko – vokali. Iako grupa postoji bezmalo celu deceniju, zbog obaveza članova u matičnim bendovima (Novembar, Atheist Rap, Psychosonic Boris i Hosenfeferi, School Bus), Protektori iza sebe imaju samo nekoliko mini-turnaja po regionu i album Kretenov let iz 2013. godine. U toku je rad na novom materijalu, čija realizacija se očekuje u toku ove godine.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here