Guybrush Treepwood u AKC Fuzz

spot_img

U subotu, 4. februara će u AKC Fuzz nastupiti bend Guybrush Treepwood. Pre i posle benda muziku će puštati DJ Dadawave sa svojom Music2Play in the dark kompilacijom pesama. Ulaz će biti 300 dinara, a početak je u 21 čas.

Gajbraš Tripvud je alternativni crossover rock bend nastao 2002. godine u Požarevcu. Originalni tekstovi na srpskom jeziku, čvrst zvuk i energičan živi nastup čine ovaj bend prepoznatljivim. S obzirom na kilometarski staž benda scenski nastupi su spontani sa puno pozitivne energije i odličnim kontaktom sa publikom. U toku 2005. godine GT je snimio svoj prvi album IMPERFEKAT. Bend je snimio spotove za pesme Pustinja beskraja, Jednom kad odeš i Telo od kojih je Pustinja beskraja zauzela mesto u top 10 domaćih hitova na TV Metropolisu 2006.godine, a Telo doživelo emitovanje na regionalnom MTV Adria kanalu.

AKC Fuzz promo

 

Tokom 2009. godine bend je snimio drugi album SOTONjE DOBA, nakon koga ubrzo dolazi do višegodišnje pauze u radu benda iz više objektivnih razloga. Tokom 2015. godine, bend je sa novim gitaristom i basistom zabeležio nekoliko nastupa u rodnom gradu nakon kojih sledi novi hiatus. Bend je tokom aktivnog postojanja nastupao na klupskoj sceni širom zemlje, a zabeležio je i više velikih koncerata u SKC-u, Exit Festivalu, stadionu malih sportova u Kruševcu, E-Tvrđava Festu gde je nastupao kao predgrupa legendarnoj grupi KUD Idijoti na njihovom poslednjem nastupu u Srbiji. Sve ovo je za rezultat imalo sticanje reputacije i zavidnog broja pratilaca širom rok underground populacije u Srbiji.

Bend je tačno na 20-ogodišnjicu od osnivanja ponovo počeo sa radom i snimio novi materijal pod imenom Sve staće ti ćeš biti tu. Prvi singl spot za pesmu Čavoro je ugledao svetlost dana početkom 2023.godine. Sva muzika benda je dostupna na većini streaming muzičkih platformi.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img