Luka Rajić i Iva Lorens na zajedničkoj turneji!

Luka Rajić i Iva Lorens, jedni od najprimećenijih kantautora na lokalnoj muzičkoj sceni, idu u zajedničku avanturu odnosno na mini-turneju po Srbiji. Čekaju ih tri datuma, i to u Valjevu , Kragujevcu i u Nišu 26.februara u klubu Feedback.  Karte za nastup u Nišu mogu se kupiti u Vintage shop-u.  A sve dodatne informacije o ovom nastupu mogu se naći na oficijelnom eventu.

Promo foto

Luka Rajić je jedan od neophodnih izvođača regionalne muzičke scene – autentičan muški vokal, muzikalno i produkcijski razigran muzičar, kreativac istančanog vizuelnog identiteta – koji je na putu da zakorači snažno u promenu mejnstrim zvučne slike Srbije i okolnih zemalja. Eksperimentišući i plutajući kroz žanrove iza Luke nalaze se četiri singla (,,Ne izlaziš mi iz glave”, ,,Ludim”, ,,Eksplozija Emocija” i ,,Ljubimo se”), dva EP izdanja (,,Ludim od kluba”, ,,EKSPLOZIJA EMOCIJA”) gde su i remiks saradnje sa pocket palmom, Jymenik, kao i sastavima MOO PLANE, andreja, Hibrid i LYE.

foto: Vladimir Đurić

Iva Lorens je kantautorka koja se krajem 2021. godine pojavila na domaćoj sceni i ubrzo je sa svoja dva singla privukla pažnju publike i pozitivne kritike. “Iva Lorens je obećanje jednog novog, ponosnog srpskog mainstreama”, izjavio je Dragan Ambrozić. Mlada pop umetnica svoje pesme piše zajedno sa levorukim pančevačkim boj bendom Buč Kesidi, producentom Milanom Bjelicom i Petrom Pupićem poznatijem kao Egret, koji je radio muziku zajedno sa Ivom. Njena muzika nosi elemente elektro popa, Ivini nežni vokali ukrašavaju i plutaju kroz njenu muziku dodajući dubinu celokupnim aranžmanima i iskrenim tekstovima. Njena prva pesma “Svitanje” ubrzo je postala favorit publike, te su je i čitaoci Oblakoder magazina proglasili za pesmu 2021. godine. Početkom leta 2022. najavila je saradnju sa svetskim pop pevačem Džejson Derulom koji joj je bio mentor u okviru Tuborg Open kampanje i pomogao da napravi svoj sledeći singl “2 do 4”. Debitanski album Ive Lorens možemo da očekujemo 24. marta, do tada pesme na albumu koje se nestrpljivo očekuju u digitalnom izdanju Iva izvodi uživo zajedno sa svojim ženskim bendom.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img