PROMOCIJA ALBUMA PRVENCA BENDA LAVINA

25. februara u klubu ISTINA MAŠINA niški bend LAVINA održaće koncert povodom promocije albuma prvenca Odyssey. Kao podrška nastupiće bend Bitter Taste (Niš), a na kraju večeri muziku će puštati Music 2 play in the Dark by DJ Peđa Živanović aka Dj Dadawave.

 

promo

Bend Lavina, nastao je sredinom 2020. godine. Većinu vremena nakon okupljanja članovi su proveli u pisanju i snimanju pesama sa albuma prvenca – ODYSSEY, koji je izašao 18.11.2022.
ODYSSEY predstavlja jedan „vrtlog“ različitih ukusa, uticaja, emocija i životnih iskustava članova. Samim tim, pri pisanju pesama, bend je nastojao da stopi tvrđe osobine zvuka metala sa melodičnošću blažih žanrova i na momente dramatičnim nastupima orkestarskih instrumenata/horova – kažu članovi benda.

Bitter Taste nastao je 2011.godine u rodnom gradu Nišu sa idejom da stvaraju ono što vole i osećaju, a to je fuzija metala i hardcore-a koja je proizišla iz raznovrsnosti samih članova benda. Pokreće ih interakcija sa publikom tokom nastupa i želja za razmenom energije koja tinja u svima nama. Bend Bitter Taste je u dosadašnjem toku rada delio binu sa više poznatijih bendova iz regiona i domaće metal scene.Aprila 2020. godine izdali su svoj album prvenac pod nazivom Descend. Bend trenutno radi na novom albumu čije se izadanje očekuje na kraju 2023. godine.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here