Proslavljeni muzičar Vlatko Stefanovski ovog petka nastupa u niškoj Banovini sa svojim triom!

spot_img

Najveća gitarska zvezda bivše Jugoslavije, Vlatko Stefanovski, virtuoz na gitari bez premca, koji je ogromnu slavu i kultni status stekao sa legendarnom makedonskom grupom Leb i sol, nastupiće 26. avgusta u Nišu sa svojim triom. Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta (Banovini), jednom od najlepših koncertnih prostora u gradu, sa početkom od 21 sat.

Želeo bih da vam najavim da 26. avgusta sa mojim novim triom dolazim u Niš. Sviraćemo u Banovini i verujem da ćemo imati super vreme i dobre uslove za odličan koncert. Verujem da ćemo zajedno uživati u dobroj muzici i odličnoj zabavi. Do tada, veliki pozdrav od Vlatka Stefanovskog, poručio je slavni gitarista niškoj publici pred pomenuti koncert.

Legendarni gitarista u okviru aktuelne turneje promoviše svoje poslednje studijsko ostvarenje Taftalidze shuffle iz 2020. godine. Vlatko je ovaj album, kao i mnoge do sada, posvetio svom Skoplju i kvartu Taftalidze  koji ima posebno mesto u njegovom srcu. Pesme su zato posebno intimne i lične, a opet tako bliske svima, upravo zbog senzibiliteta koji nosi njegova muzika.

Pored nekoliko pesama sa pomenutog albuma, Vlatko će odsvirati i sve one hitove po kojima je poznat, kao što su: Čuvam noć od budnih, Jovano, Jovanke, Uči me, majko, karaj me, Kao kakao, Čukni vo drvo, Skopje, Makedonsko devojče, Mamurni ljudi, Gipsy song i druge.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1500 rsd mogu se kupiti u pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9), knjižarama Vulkan (Forum, Delta, Roda), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka:

http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3719-vlatko-stefanovski-trio

Cena ulaznice na dan koncerta biće 1800 rsd, ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju ranije.

Latest articles

Povezani tesktovi

spot_img

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img