U prodaji još malo ulaznica za koncert Massima u Nišu!

Najupečatljiviji glas sa ovih prostora, Massimo Savić započeće svoju jesenju turneju u Srbiji koncertom u Nišu, koji će biti održan u petak, 24.novembra u velikoj sali Doma vojske, sa početkom u 20h. Nakon niškog koncerta Massimo će sa svojim bendom nastupati na unapred rasprodatim koncertima 25.11. u Čačku, 26. i 27.11 u Kragujevcu, a finiš predstojeće turneje biće obeležen u beogradskom Sava centru nastupima 22. i 23.decembra. Inače i prvi koncert u Beogradu je rasprodat više od mesec dana unapred, tako da je drugi termin otvoren pre nekoliko dana. Massimo je nedavno pesmom „Tisuću ljudi“ i aktuelnim singlom „Neka ti plove brodovi“ najavio rad na novom studijskom albumu radnog naziva “Sad”, čiji se izlazak očekuje do kraja godine. Pored novih singlova i najvećih hitova iz svih faza njegove bogate karijere, na predstojećoj turneji se može očekivati i premijerno izvođenje još par novih numera.

»Jako se radujem Sava centru, ali isto toliko i fantastičnim muzičkim putovanjima sa Nišlijama, Čačanima i Kragujevčanima«, kaže Massimo.
Svaki Massimov koncert je poseban i inovativan događaj koji pomiče granice, kako kreativne tako i produkcijske. Nove pesme i koncerti, sa naglaskom na vrhunski nivo muziciranja, uvek su bili Massimov podsticaj da potraži neke nove maksimume i ispiše još uspešnija poglavlja u biografiji.

Za koncert u Nišu ulaznice se mogu kupiti na biletarnici Doma vojske (Sinđelićev Trg bb), u Energy music shop-u (TPC Kalča – prizemlje, Obrenovićeva bb), kao i na svim prodajnim mestima u mreži CS Eventim: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižara Delfi (Voždova 4), Big Star (Cara Dušana 65), Travego (Koste Stamenkovića 5), Exclusive change (Bulevar Medijana 21), Fun travel (Obrenovićeva bb – PC Gorča) i OMV pumpe (Bulevar Vizantije bb, Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12.februara bb).

Cena ulaznica je 1.500 dinara za Parter i 1.200 dinara za Balkon.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img