Promocija albuma Nikole Vranjkovića 14.aprila u klubu Feedback

Poznati beogradski kompozitor ,muzičar, tekstopisac i producent Nikola Vranjković u subotu 14.aprila održaće koncert u niškom klubu Feedback gde će promovisati pesme sa svog novog albuma „Veronautika“.

Uz Vranjkovića će na koncetu u Feedbacku nastupiti bend: bubnjar Vladan Božilović, Andrej Mladenović perkusionista, basista Ivan Mihailović, gitaristi Danilo Nikodinovski, Milan Vučković i Ivan Zoranović koji svira i klavijature.

„Sviraćemo mnogo pesama sa novog albuma ali dosta starih pesama sa mojih solo albuma i pesama koje sam napravio u vreme dok sam svirao u Block Out-u“ kaže Vranjković.

Početak koncerta je zakazan za 22h a cena karte iznosi 700 dinara i može se kupiti u  Vintage Shopu i Galileo Tours-u. 

Vranjković iza sebe ima dva izdanja, i to: LP „Zaovdeilizaponeti“ iz 2001. i EP „Bremeplov“ iz 2014. godine. Novi album, „Veronautika“, najavio je singlom „Fototapet“, na kom gostuju Danilo Nikodinovski(Consecration) i Petar Rudić (Svi na podIza) 2015. godine, a usledile su „Moraćeš da naučiš da živiš sa tim“ sa bendom Autogeni trening„Dve reči“„Tajni život suterena“, a poslednji singl „Veronautika“, objavljen početkom septembra prošle godine.

Ceo album sadrži petnaest pesama, od kojih su neke fanovima poznate još iz perioda Block Out-a. Album su snimali Marko Jovanović i Ivan Petrović, produkciju su odradili Nikola Vranjković i Ivan Petrović, mix Nikola VranjkovićIvan Petrović i Marko Nježić, koji je bio odgovoran i za mastering.

Detaljnije informacije o koncertu mogu se na naći na oficijalnom eventu.

Latest articles

Povezani tesktovi

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here